tirsdag 4. mai 2010

Ulike rømningsveier når DU møter en eks.

Har du noen gang møtt på eks-kjæresten på gata og bannet stille for deg selv? Prøvd å komme på ulike rømningsveier, men ikke kommet på noen før det var for sent? Vel, jeg traff på min eks i dag, min eks-samboer faktisk. Det er faktisk over to år siden jeg så han sist, og med tanke på at jeg virkelig ikke liker fyren lenger hadde jeg ikke lyst til å prate med han. Jeg var heldigvis kjapp, og flere mulige utveier dukket opp i hodet mitt. Jeg tenkte jeg skulle dele de med dere her, bare for å være litt ålreit, slik at dere veit hva dere skal gjøre når dere befinner dere i en nødsituasjon lik min. Det var helt forferdelig! Så her kommer de. You're welcome.


 1. LØP. Løp så fort som bare faen i andre retning, og IKKE se deg tilbake.
 2. Se i en helt annen retning og gå raskt forbi (det var denne varianten jeg gikk for i dag).
 3. Stopp og slå av en prat. Fortell om din siste tur til gynokologen. Da kommer eksen kjapt på noe han må gjøre, og er dessverre nødt til å gå. Da slipper du nok å slå av en prat neste gang dere treffes også.
 4. Meng deg med en gruppe med mennesker. Det spiller ingen rolle om du kjenner dem. Bare lat som du kjenner dem, lat som du prater med dem, bare frem til faren er over, og eksen er borte vekk.
Som nevnt i kommentarfeltet funker dette også vel så godt på jenter. Om dere lurte.

  22 kommentarer:

  1. ... Eller bli manisk opphengt i mobiltelefonen ^^

   SvarSlett
  2. synes det er verre å møte eks-venninner enn eks-kjærester. mest fordi jenter er fæle skapninger... haha. men gode tips!

   SvarSlett
  3. Jeg blir litt sånn når jeg møter ei som jeg fikk store problemer med da jeg var butikksjef. Måtte sparke henne på dagen til slutt, og det ble et himla styr. De få gangene jeg har møtt henne har jeg valgt løsning nr 1, og det kommer jeg nok til å fortsette med! Dvs, jeg løper ikke, men jeg går i en annen retning så fort som fy..

   SvarSlett
  4. Morten, du vet hvem jeg snakker om, og jeg er skuffet over at du ikke støtter meg :P

   SvarSlett
  5. Dette må du jo skrive en artikkel for Femelle om! En råbra "sex & samliv" artikkel kan dette bli! ;)

   SvarSlett
  6. Haha, bra tips! :D Jeg har ingen eks'er, så jeg har aldri kommet opp i denne situasjonen faktisk. Vel, èn "eks", men vi var sammen i to uker når jeg var 16. Teller liksom ikke. Synes bare det er hyggelig å møte han igjen, de svært få gangene det skjer. Han er jo forlovet og greier. Så nei, det blir nok ikke det samme :P

   SvarSlett
  7. Hahaha, herlig! Jeg har to ekser jeg synes det er veldig ubehagelig å møte på, vil absolutt ikke prate eller hilse på de i det hele tatt! Og det verste er at de bor i oslo så det er ikke utenkelig å møte på de støtt og stadig heller! Jeg går for nummer 2 ;)

   SvarSlett
  8. Hahaha, går lett for nummer 2 eller 4! Eller plukke å mobilen og late som jeg er uhyre opptatt av den ;)

   SvarSlett
  9. Hehehe, bra punkter! :) Jeg går for mobiltipset! :D Punkt nummer 1.. hehe, jeg vet ikke - hvis man vil bli oppfattet som fullstendig gal, så kan man jo velge det ;) Gjelder forøvrig punkt 3 også, haha :D

   SvarSlett
  10. Forresten, tusen takk for gode ord i går<3

   SvarSlett
  11. SV: Om du er Samantha, hva er JEG da? :P Men joda, du er litt for liberal etter min smak.. går ikke an å sjokkere og sette deg ut:P

   Haha, festlig innlegg. Som du vet har jeg aldri hatt kjæreste, men har jo hatt noen nesten-kjærester. Min taktikk er å gjemme seg. En gang så jeg en fyr jeg hadde hatt litt med å gjøre på butikken. Jeg satt meg på huk bak en hylle. Dessverre hadde han allerede sett at jeg hadde sett ham, så det ble ganske pinlig.
   "Hei Ulrikke, sitter du her?"
   "Ehm.. ja, bare leter etter eh.. strikken min"
   "Du bruker ikke strikk."
   "Ehm..Nei."

   Haha, pinlig! Pleier å hjemme meg for gamle klassekamerater også. Fordi jeg ikke liker overfladiske samtaler og høflighetsfraser.

   SvarSlett
  12. Haha! Det er jo så sant det går ann å forbli! Jeg hadde xen min på døra hjemme for en liten stund tilbake, og jeg heller takler ikke han lenger. Greit, vi var sammen i 4 år, men det skjedde mye i forholdet og jeg er totalt ferdig med fyrn. Og inne i gangen min står han og later som ingenting har skjedd. Skjønner ikke at ikke tok noe hint. Og jeg ville hvertfall ikke ha han flyende inne ihuset mitt. Det var creapy, har ikke akkurat behov for å snakke med ham.
   Husker jeg møte ham på badeland og, to uker etter det ble slutt faktisk. Jeg og en vennine hadde nettopp betalt, og når vi gikk mot garderoben er han den første jeg ser. Æsj, men heldigvis ringte trenern på fotballaget, sånn at jeg slapp unna med lettere hjertebank. Men det som var litt dritt, var at han skulle trene ovenfor bassenget så han så jo alt vi gjorde. Måtte bare gå et annet sted etterpÅ!

   SvarSlett
  13. Siden det er person(er) man ikke uansett vil snakke med, så kan man vel bare manne/kvinne seg opp, maskere seg bak et uttrykk av selvtillit/arroganse og stikke nesa i sky og spankulere forbi? :p
   Det gjør jeg med folk jeg ikke vil snakke med. Kanskje et kort nikk bare for å ikke være helt diva :p

   SvarSlett
  14. du er litt pingle ja! :D

   SvarSlett
  15. Jeg vil gi et lite tips til hvordan man får oppmerksomheten til noen også, eller sjekke om han er interessert.

   Igår møtte jeg en som jeg har holdt på med en stund, men ønsket en bekreftelse på om han tenkte på meg, brydde seg eller om han ville unngå meg, så jeg gikk å latet som jeg ikke så han, lo sammen med venninnene mine og bare hadde det morsomt, minutter etter sendte han melding å lurte på om det virkelig var meg som gikk forbi? Hadde han ikke brydd seg hadde han ikke gjort dette ;)

   SvarSlett
  16. Din ex bli iallefall ikke uviten til denne oppførselen om du linker til bloggposten på face =P Men nice slap in the face for han da! hehe

   SvarSlett
  17. Sist gang jeg traff min eks ble han så nærvøs at han gikk rett i en lyktestolpe.. haha :P

   SvarSlett